10.05.2011

Kısa Kısa


Yukarıda fotoğraf başrolünü Brad Pitt'in oynadığı Cogan's Trade adlı filmin sanal aleme düşen ilk görüntüsü. Brad Pitt'in bir mafya tetikçisini canlandırdığı film daha önce The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford adlı filmde de birlikte çalıştığı Andrew Dominik'in imzasını taşıyor. Bir suç hikayesini anlatan Cogan's Trade'de Brad Pitt'in yanısıra Ray Liotta, James Gandolfini,Sam Shepard gibi isimler de rol alıyor. Senaryo ise George V. Higgins'in aynı adlı romanından uyarlandı. Vizyon tarihi 3 Mart 2012.


Pirates of the Carribean serisinin son halkasının hemen ardından yönetmen Rob Marshall ve oyuncu Johnny Depp bir kez daha birlikte çalışma kararı aldılar ve The Thin Man'in remake'i için kolları sıvadılar. Dashiell Hammett'in polisiye romanı daha önce de sinemaya uyarlanmış ( 1934'de W.S. Van Dyke tarafından ) ve hatta devam filmleri bile çekilmişti. Şu aşamada diğer oyuncular ya da senaryo hakkında başka bir detay yok. Geldikçe aktaracağım.

Paul Thomas Anderson'ın merakla beklenen dini dramasıyle ilgili yeni bir gelişme var. Uzun zamandır ortalıkta olan proje daha önceleri Scientology tarikatının kurucusu L. Ron Hubbard'ın hayatını anlatacak deniliyordu ama sonradan The Master adıyla benzer bir konuyu işleyeceği açıklanmıştı. Nitekim, son adı belli olmasa da, başrolündeki Philip Seymour Hoffman'ın 2. Dünya Savaşı'ndan döndükten sonra kendine özgü bir inanç sistemi geliştiren bir adamı canlandıracağı film uzaktan da olsa Scientology'nin hikayesini anlatıyor gibi duruyor hala. Joaquin Phoenix'in de kadrosunda olduğu filmle ilgili en yeni gelişmeyse The Weinstein Company'nin filmin dünya dağıtım haklarını almış olduğu haberi. Hayırlısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder