9.03.2010

The Hurt Locker yeniden vizyona çıkıyor



Hiç şaşırmadım. Daha önce topu topu 1 -2 hafta gösterimde kalan ve eser miktarda izleyiciyle buluşan The Hurt Locker 6 Oscar birden alınca yeniden badem gözlü oluverdi. Sitemkar bir tavrım olduğunu farketmişsinizdir ama yine de bu gelişmeden memnunum doğrusu. Görmeyenlere hararetle izlemelerini tavsiye ederim. Film 12 Mart'ta salonlarda olacak.

2 yorum:

  1. Türk insanı böyle sıkıcı filmleri sevmez. Türkiye'deyse eğer bu gösterim tarihleri, yine 1-2 hafta kalıp geri gider. Sıkıcı ötesi, benim için hiçbir manası olmayan, baştan sona amerikan propagandası, milliyetçiliğiyle bezenmiş, Oscar'ı neden aldığı buram buram belli olan bir film. :)

    YanıtlaSil
  2. filme on dakika baktım midem bulandı.

    film hakkında diyeceklerim şudur; evet oscar'lık bir film.. oscar'ın ne olduğunu ve nereden geldiğini bilmem. merakımda degil. ( kirli çamaşırları oscar'layınca daha bi beyazlıyor sanki ) ama filmde eksikler var. çuvalda bomba var bombayı patlacaklar falan filan.. ee amarikan savaş uçaklarının gece bombardımanları nerede ? bombalanan hastaneler okullar yada sivil hedefler.. usa ırağa neden girdi neden çıkmıyor? hani bunlara hiç değinilmemiş. daha önce de gördük biz bunları. sanki usa yine mazlumları oynuyor. ee savaş alanlardaki pis işleri de temizlemek hollywood'a kalıyor.. onların işleri de zor.

    yurdum insanına da "her ne oluyorsa" empatiden yoksunlar.. bkm'ye bakıyroum "hepsi israil'in yüzünden" şeklinde alaya alır skeçler falan.. yazılarınız karşılığı kaç para alıyorsunuz kardeşim? yahu kendini ıraklı gibi japon gibi düşün! 2 şehrine atom bombası atacaklar.. ve seneler sonra attığın 2 atom bombasının etkisini son samuray gibi güzel bir filmle* kapatacaksın. ee ırak için de bir "son samuray" filmi on sene sonra artık.

    göğün heryerde mavi olduğunu anlamak için tüm dünyayı dolaşmak gerekmez. Düşünebilen ve görenler için bunlar yeterli sanırım. Güdülenmeyelim ki koyunlardan bir farkımız kalsın.

    Komşuda pişen sana da düşer.. ne diim. Allah sonumuzu hayır etsin.bu filmi sinemada izlemeyi bırakın tamamını izlemek tüm insanlığa hainliktir.

    YanıtlaSil