4.01.2010

The Thing'in öncesini merak edenlere



1982 tarihli The Thing bugün korku sinemasının en önemli klasiklerinden biri olarak kabul ediliyor. John Carpenter imzalı film yönetmenin de en iyi filmlerinden biri şüphesiz. Halloween kadar popüler değil belki ama işin erbabı için ondan daha değerli olduğu muhakkak. Son gelen habere göre The Thing'in devam filmi, daha doğrusu prequel dediğimiz öncesini anlatan bir "devam" filmi için yeşil ışık yakılmış. İzleyenler hatırlayacaktır, The Thing bir köpeği yakalamaya çalışan bir helikopter görüntüsüyle başlar. İşte bu yeni film o helikopter takibine sebep olan olaylar zincirini anlatacakmış. Çekimleri Mart ayında Toronto'da başlayacak filmi, çektiği reklamlarla tanınan Matthijs van Heijningen Jr. yönetecek. Şahsi fikrimi soracak olursanız ilk filmin yanına bile yaklaşacağına şüpheliyim.

2 yorum:

  1. Ben bunu izlemedim ama bu kadar sene sonra devamı gelip de başarı yakalayan film ben zaten hatırlamıyorum. Holivud son yıllarda hep aynı şeyi yapıyor. Eski film ve dizilerin devamları, remakeleri cartı curtu temcit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.

    YanıtlaSil
  2. The Thing hayatımda izlediğim en iyi gerilim filmiydi diyebilirim (The Shining ve Angelheart ile birlikte)..Umarım adını lekeleyecek bir devam filmi olmaz.

    YanıtlaSil