11.05.2011

Kısa Kısa


Bourne serisinin yeni halkası The Bourne Legacy için oyuncu seçmeleri devam ediyor. Matt Damon'dan boşalan yeri bu sefer Jeremy Renner'in dolduracağını ama Bourne değil de yeni bir karakteri canlandıracağını zaten biliyorduk. Şimdi de onun karşısında oynayacak kadın başrol için sağlam bir isim üzerinde durulduğu haberi geldi. Bu sağlam isim Oscar ödüllü oyuncu Rachel Weizs'tan başkası değil. Weizs şu sıralar Universal ile diyalog halinde. Bu arada güzel yıldız Bourne'dan önce Walt Disney'in Oz: The Great and Powerful adlı filminde oynayacak. Sam Raimi'nin çekeceği filmin yapımı yaz aylarında başlayacak; The Bourne Legacy ise sonbaharda.


Oyuncu kadrosunu oluştumaya çalışan bir başka film de Hunger Games. Jennifer Lawrence, Wes Bentley ve Stanley Tucci gibi isimlerden sonra filme yeni katılan son oyuncu da Woody Harrelson oldu. 23 Mart 2012'de gösterime gireceği ilan edilen filmde Harrelson'ın canlandıracağı rol Haymitch Abernathy olacak.


80'li yıllarda Arnold Schwarzenegger'in canlandırdığı Conan'ın yeni uyarlaması Ağustos ayında gösterime girecek. Yukarıda filme ait son afiş çalışmasını görüyorsunuz. Meraklısına...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder